Kérek egy weblapot!

Ha szeretne egy teljes funkcionalitású WordPress alapú weblapot, amelyen laboratóriumi védettségben, mégis éles üzemi körülmények között gyakorolhat, vagy akár végleges weblapját, blogját is létrehozhatja, akkor töltse ki az alábbi űrlapot és 24 órán belül kezdheti a munkát. A Pagony.Net rendszerében saját aldomain-nevet választhat (például cegemneve), így az Ön weblapjának a címe ez lesz: http://cegemneve.pagony.net.

 

Hogyan szólíthatjuk? *
e-mail címe: *
Teljes neve: *
Cégének neve:  
Telefonszáma:  
Jelenlegi weboldala (ha van):  
A kívánt aldomain-név: *
Megjegyzés, kérdés, kérés:  
 
Ha szeretne értesítést kapni a WP-Suli szakmai blog újdonságairól is, akkor jelölje be itt:
   
 
   

 

A “Kérek egy weblapot!” feliratú gombra kattintva elismeri, hogy az alábbi Használati feltételeket elfogadja.

Használati feltételek

A rendszer használata három hónapig ingyenes. Ezután, ha véglegesíteni szeretné honlapját, két lehetőség közül választhat:

  • meghagyja a weblapját itt a Pagony.Net rendszerében, és éves fenntartási díjat fizet, amelynek összege 3.500 Ft + ÁFA évente;

(ez a díj tartalmazza a teljes Pagony.Net szolgáltatást, azaz WordPress oldalának fenntartását, a szükséges hálózati frissítések elvégzését, valamint a magyar nyelvű e-mail-alapú ügyfélszolgálatot)

  • vagy saját domain-nevet és tárhelyet kér nálunk, amelynek díja 10.000 Ft + ÁFA évente.

(ez a díj tartalmazza az 1 GB méretű tárhely használatát /csúcsminőségű szerverek, nagy sávszélesség/, korlátlan számú aldomaint, korlátlan számú e-mail címet, korlátlan számú adatbázist, friss, naprakész szoftveres környezetet (PHP, MySQL, PgSQL, CGI, Cron), napi biztonsági adatmentést távoli szerverekre, valamint 5/12 órás ügyfélszolgálatot munkanapokon 8-20 óráig)

Ha saját domain-névre és nálunk bérelt saját tárhelyre kívánja költöztetni a Pagony.Net rendszerében készült weblapját, a WordPress motor telepítését és az oldala költöztetését ingyenesen elvégezzük.

 

A Pagony.Net rendszer használata a PagonyMedia ügyfeleinek időkorlátozás nélkül ingyenes!

(Ezzel kapcsolatban további információért forduljon ügyfélszolgálatunkhoz az info [@] pagony [.] net e-mail címen vagy a “Volna egy kérdésem…” című oldalon.)